Toimitusehdot

Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä. Tilauksen loppusummaan lisätään kiinteät toimituskulut, ellei sitten tilaus ole yli 100e, jolloin tilaus on rahtivapaa.

Toimitustavat: 1. Matkahuolto 2. Posti 3. Tuotteen nouto myymälästä

Maksutavat:

Maksupalveluntarjoaja:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaistosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, puhelin 020 718 1830, www.paytrail.com

Paytrail verkkomaksu:

Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto.

Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB.

Mobiilimaksaminen: MobilePay sekä Siirto.

Toimitusaika:

Arkipäivänä ennen klo 14.00 tapahtuneet tilaukset pyrimme toimittamaan saman päivän aikana, tarkoittaen yleensä toimitusta asiakkaalle seuraavaksi arkipäiväksi. Mikäli toimitusaika pitenee yli 5 arkipäivään, olemme yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse asiakkaaseen.

Tuotepalautukset:

Tuotepalautuksista ole aina ensin yhteydessä Koneliike Jomatig Oy:n ennen minkään tavaran lähetystä!

Jos haluat palauttaa ostoksesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityistä syytä. Palautuksen mukana tulee olla kopio kuitista, merkintä tuotteista, jotka on palautettu, sekä tilinumerosi, jolle palautettava summa maksetaan. Maksettu summa hyvitetään tilillenne 30 päivän kuluessa. Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Jos tuote on otettu käyttöön tai se sen kunto ei vastaa alkuperäistä, on ostajalla velvollisuus korvata peruuttamistilanteessa tuotteen arvonalennus. 

Takuuehdot:

Takuupalautuksissa ole aina ensin yhteydessä Koneliike Jomatig Oy:n ennen minkään tavaran lähetystä!

Kaikilla myymillämme koneille ja laitteille on vähintään yhden vuoden takuu. Lisäksi useilla tuotteille (kuten esim. Kemppi ja Milwaukee) on saatavissa lisätakuu, mikäli tuote rekisteröidään maahantuojan tai valmistajan sivuilla. Asiakkaan tulee itse tehdä mahdollinen rekisteröinti

Maahantuojan / valmistajan antaman ajan puitteissa. Koneliike Jomatig Oy ei ole vastuussa lisätakuun voimassaolosta eikä se toimi takuun antajana.

Muilla tuotteilla kuin koneilla ja laitteilla (kuten voimansiirtotuotteilla ja käsityökaluilla) on valmistusvirhetakuu. Näihin tuotekategorioihin liittyvissä takuuasioissa ole yhteydessä Koneliike Jomatig Oy:n.

Yhteydenotot:

Sähköposti: myynti@jomatig.fi

Puhelin: 010-322 4050

Toimitusosoite:

Koneliike Jomatig Oy

Lampelankatu 24, 96300 Rovaniemi